10.1.12

rozcvičení

Mmmmm just nu håller jag på att skriva ett göttigt inlägg till er med min top 5 #4!!!! Och som en liten uppvärmning in för detta inlägg som kommer handla om.................. MINA DRÖMMAR!!!!!!!!!!!!!! *spoilerxzzzzz*** Tänkte jag kort ba skriva om en dröm jag hade i natt som gjorde att jag inte sov på 4h typ!!! Detta inlägg kommer också för att jag vill visa mina nya skor. Men hade inget kul att skriva MEN BRYR JAG MIG????????????????? NEJ JUST DET FUCK ALL Y'ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skoja ily**

Iallafall först denna dröm och sen skor. MM den var såhär iallafall att jag drömmer ofta att folk går utanför mitt fönster eftersom det alltid gör det typ och det är bara skumma äckliga människor som slänger soporna kl 2 på natten, like who does that??????????? Bara nasty bitches. Iallafall drömde jag askort ba att jag hade tänt ljus precis nedanför mitt element som var liksom långa ljus och så skulle jag släcka dem och gå och sova och så gjorde jag det och tittade ut precci innan och då var ingen där. Sen välte (hahahahahahhahaha valt lol hahahahahahhahahaha) ett ljus så jag ba najj och släckte det ofc, och när jag tittade upp så stod det en man där. Äcklig lite skäggig och smal och lite smutsig, typ vaktmästare. Och då stängde jag fönstret iallafall och då sa han: Du behöver inte stänga, han kommer ta sig in ikväll ändå. Han gör det varje natt utan att det märks. Utan att det märks.
Jag ba DIED of panic och sprang ner och grät (i drömmen azz) och ingen var hemma och så ba tomhet och ångest och mörker och sen vaknade jag och kollade på south park hela natten va kul jag hade.

Mm hoppas ni har fått blodad tand nu inför detta kommande inlägg. Nu kommer en bild på mina skor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAB-U-LOUS!!!!!!!



































Fuck yeah I be bitchin'!!!!!!!!!!!!! Outfit: svettiga (men sexy ofc) danskläder som luktar skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och mina nya skor då, märke: MAX*STAR ca 1000000 kr.
Hejdå my buckets of sunshine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar