22.1.12

???????????

Hejhej internetet!!!!!!!!!! NU ÄR THE BITCH BACK men jag är sjuk och trött och därför orkar jag ej blogga så mycket!!!!!!!!!! Fattar inte vad jag är för sjuk för i fredags så ba var i skolan, somnade NÄSTAN på lektionen men tänkte mm det är ju morgon och sådääärrr mådde HELT OK, hostade ganska mkt. Sen efter det så går jag iväg och DÅ känner jag att jag mår jätteilla och typ behöver spy och man vill ju inte vara tjejen som spyr i skolan!!!!!!! ÄCKLIGT (om det inte är pga ätstörning för då e de fashion ;;);););)**) Så jag ba ringer min pappa SOM ÄR I ANEBY och inte kan hämta mig jag ba ok kan inte alla bara hålla det de lovar, dvs att mamma ska åka buss när hon säger det jävla IDIOTER!!!!!!!!!!!!! Så då GÅR jag hem i någon slags illamående/panik??? Haha grät också så jävla töntigt fast sen gjorde jag inte det för jag är hård som sten. Och efter att jag kom hem ca halv 10 har jag sovit tills nu UNGEFÄR. Jag har varvat sömnen med:
- Att kolla på serier
- Äta LITE så jävla sad att vara sjuk :/:/:/:/ var är min aptit liksom
- Hosta
- Dricka cocillana <3<3<3<3<3

Var även på Åsas vernissage i Motala i lördags och när vi åkte hem hade jag världens jobbigaste huvudvärk???? Shittymcshitfuck så mkt pain, har aldrig känt så innan!!! Jaha detta var ju jävligt intressant vet inte vad mer jag ska skriva!!!! GE TIPS PÅ VAD NI VILL HA ;););););) Jag gör vad som helst helt gratis ;););) (OBS tänker inte ge ett handjob för 500 kr eller en fin htc!!!! ÄR JU INGEN SLAMPA!)



































Här är en bild på mig i fredags B4 THE PAAAIIINNNn skoja eller asså vem är jag denna bild skickade jag till Maja iallafall pga en person som vi inte gillar la till mig som vän på faccy??? Och jag ba who dat bitch vad vill du!!!!!!!!!!!!!!!! Jaha hejdå säger jag väl då och somnar efter en fin brinner jag gjorde nyss och åt fuck yeah jag är bäst.

4 kommentarer: