14.10.11

miluji kočky na duhu

Hejhej igen för idag bloggishy, tänkte att jag gör ETT TILL inlägg pga att jag vill???? JAG BESTÄMMER HÄR!!!
Idag efter skolan var jag och Maja och Therese och fikade MEN INNAN DET så hände asgulliga crazy saker som har gjort denna dag till ett stort moln av eufori och glitterpuder!!!
När vi var och fikade tog Maja 100 bilder på mig, här under är de alla samlade i en GIF-form!!! För det har jag sett att man gör på bloggar nu för tiden så jag tänker att lite ska man väl hänga med i svängara.

how to make gif



IALLAFALLllll när vi skulle gå och fika såg Maja en katt vid Ica som vi räddade för den var uppenbart vilsen!!! Då tog vi hem den till mig för att ge den lite mat och min daddy ba HAN STANNAR HÄR!!! Och ba hade sån här blick 8))))) Så nu har vi katt!!! Jag döpte honom till Lasse av anledningarna:
1. Det är lätt att säga
2. Det är gulligt med katter som har människonamn
3. Han är döpt efter Åsas lärare och pappas vän Lasse för han är bara så goooo

Han är iallafall jättesöt och mysig och älskar mig för jag ger honom mat!!! Han hade bajsat inne märkte jag MEN det var i duschen iallafall och det var innan vi hade fixat en riktig bajslåda till honom, så det var okej, jag blev inte arg. Han har sovit med min unicorn som heter Andreas som jag rotade fram idag!!!


























Detta är alltså fr.v min unicorn Andreas och min katt Lasse. Jag kom på IDAG att båda dessa är ASBRA raggningsknep!!! Nu kan jag antingen ba; "tja ;) jag har en unicorn hemma, vill du se den eller?" WOW!!! Säger grabbarna då.  ELLER "hihihihih jag har en ny kattt han e asasöt o heter lasse vill du se?? :):):)" ÅÅÅÅH JA!!! Säger alla grabbar då. Jag bara antar att de älskar katter för om de inte gör det kan de inte älska mig. Min nya mailadress och facebookkontonamn är ilovecatsonarainbow. Dels efter asroliga youtubefilmen och för att det bara är SANT!!!

Hahahaha nu gjorde Lasse en knäpp grej. Han låg i mitt knä och ba MEOW mös lite. Märkte att han inte fick jättemycket uppmärksamhet (jag måste ju självklart tänka på er mina små och stora läsare) så han gick från mitt knä, över en stol och rakt ner på en kudde och där ligger han nu jätteskönt och sover!!!

NU ska jag dricka vatten och sova snart är jättetrött. Imorgon ska jag koreografera pardans SJÄLV *lätt not* och kanske gå till BIZ........... För att Åsa och framförallt Therese vill det och jag stöttar ju er såklart my friends** Ska testa mina raggningstips då, återkommer med resultat. Avslutningsvis; en fin bild på mig till alla grabbar, ha en fin helg alla!!!

2 kommentarer:

  1. tjenatjena inte för att va elak eller nåt nu mot dig och din nya katt men jag tror fanemej bestämt att jag såg en lapp med "har du sett min bortsprungna katt" inne på ica och tror att katten såg ut typ sådära. du kan väl gå och kolla iaaaf? :))))))

    SvaraRadera
  2. tjabba!! vi såg inte att han hade ett nummer tatuerat i örat förrens igår faktiskt, så nu har vi lämnat tillbaka honom! frid är åter på jorden

    SvaraRadera