17.10.11

můj Top 5 #2

Okejokej grabbar och TJEJER (stå på er brudar ;)))) här kommer ytterligare en top 5-lista, eventuellt två till och med! FYFAN VAD SKÖJ OCH KUL OCH COOLT!!! hoppas jag att ni tänker, eftersom jag vet att mina åsikter betyder mycket för er.

Som ni vet i tidens gång är det snart halloween och det är ju så JÄVLA roligt med halloween!!! Finns det något som är bättre än att klä ut sig??? En tråkig sak tycker jag är att alla tjejer ska vara någonting som är SLAMPIGT. Och det är alltid samma saker; slampig katt, slampig djävul, slamping ängel, pirat, kanin, sjuksköterska, superhjälte osvosv.
Jag tycker att detta är tråkigt, fast inte fucking tråkigare än när tjejer ska klä ut sig och ha hallopartaj med brudarna och de klär ut sig såhär:
Svarta korta "SLAMPIGA" helt vanliga partyklänningen + djävulshorn/kattöron/gloria.
JAG tycker inte att det räknas som utklädnad men vad fan ska man göra när folk är dumma i huvudet.

Så, om människor (framför allt tjejer såklarre) ska envisas med att klä ut sig till en slampig version av någonting, varför inte SPICE UP YOUR LIFE och gör något oväntat djur/yrke/whatever SLAMPIGT!!!

Mina Top 5: Oväntade men bra saker att göra slampiga på halloween.
5: Slampig bläckfisk
4: Slampig cirkel (inte som en studiecirkel av slampor då såklart utan -> O, fatta bara vad grabbarna kommer FALLA!!! oval räknas inte heller)
3: Slampig frysklamp
2: Slampig skokartong
1: Slampig :P-gubbe eller annan valfri (gärna MSN) smiley

Jag hoppas att detta har gett er inspiration till årets halloweenfest!!! Jag själv ska vara någon slags ghostcorpsechildbride för jag är SÅ COOL!!** Ne skoja asså jag ska ju vara utklädd till det, min anledning till denna tråkiga utfitta: jag hittade en blus + massa spets = kan sy den klänningen rätt lätt vad sköj!!!
MEN jag är iallafall inte lika jävla tråkig som alla jävla killar som vid varje maskeradtillfälle tänker; HAHA FAN VA KUL ATT VA TJEJ?? ELLE??? XPP AA DE E JA FAN VA TOKI JA E!!** XPP
NEJ det är inte roligt, speciellt inte killar som tänker "nu ska jag vara tjej" och inte tänker på att de flesta tjejer faktiskt bryr sig om vad de sätter på sig och inte bara ATT de har på sig plagg.
DET ÄR ÅRETS (och evighetens) HALLOWEENDISS: killar som klär ut sig (DÅLIGT!!!) till tjejer!! Shame on you!!!
ÅRETS HALLOWEENHISS: att vara scary ;-)


































Detta är jag på halloween förra året som Alice i Underlandet. Hade ju såklart med mig mitt crew av Hattmakarn, Queen of Farts och Hookah smoking catepillar!!!!!!!!
Här är Alice på en hemlig toalett jättefull och har kul!!!

Kvällens agenda i övrigt:
- DUSCHA!!! Är äcklig, uschen
- ÄTA!!! Gott
- TITTA PÅ DEXTER!!! SAMTIDIGT SOM JAG ÄTER!!! Kul
- LÄSA OM ÖVERMÄNNISKAN!!! Tack för ångesten Nietzsche
- SKRIVA EN INLEDNING TILL MIN ESSÄ!!! Kul
- KANSKE DRICKA TE!!! Kamomill gott
- BORSTA TÄNDERNA!!! Och även tandtråd + munskölj, gotta keep Svetlana happy
- KOLLA PÅ HIMYM OCH SPELA TEMPLE RUN I SÄNGEN!!! Kul x2
- SOVA!!! Drömma nåt knäppt, det lovar jag er, om jag minns imorgon kan jag dela med mig

Godnatt alla mina månskensbarn

3 kommentarer:

  1. ursäkta att jag tycker om att klä ut mig till tjej då :( sen är det ju inte så att alla killar inte är ute efter samlag hela tiden, utan vi vill också ha kul!!! och lyssna på cyndi lauper

    SvaraRadera
  2. men du klär ju ut dig bra till tjej! du bryr dig om hur plaggen ser ut även om det ser ut som att du är en hora i dem!!! du anstränger dig iallafall. jag tänkte skriva med det i inlägget att jag faktiskt menar alla killar UTOM martin!!! och det är en sanning

    SvaraRadera
  3. mmm det e sant martin!!! samma dag pratade vi faktiskt om det för vi såg jippofotot från nian och ba damn martin klär ju ut sig BRA iallafall!!! true story

    SvaraRadera